Uw bestaande pand in topconditie

Bij renovatieprojecten komen de flexibiliteit, ervaring en expertise van Lowik Bouw volop tot hun recht. Van herstelwerkzaamheden en planmatig onderhoud tot complexe, projectmatige verbouwingen: Lowik Bouw heeft er de specialisten voor in huis.

Minimale overlast

Renovaties vinden vaak plaats aan gebouwen die ook tijdens de werkzaamheden in gebruik blijven. Dat is dus onze eerste prioriteit. We maken heldere afspraken, zorgen voor duidelijke communiceren communicatie en beperken de overlast voor gebruikers tot een minimum. Daarbij zijn we sterk in het anticiperen als er zich onverwachte situaties of wijzigingen voordoen. We kunnen snel schakelen zodat de oorspronkelijke planning leidend blijft.

Uw renovatie in vertrouwde handen

Lowik Bouw is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid. Daarmee bent u verzekerd van een verantwoord renovatieproject.

Projecten

Werk waar we trots op zijn. Bekijk hier een selectie van recent gerealiseerde projecten. Meer voorbeelden zien? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact op