Bouwen met verstand van zaken

Met een ruime ervaring in een grote variëteit aan winkelprojecten is de retail een van de specialismen van Lowik Bouw. Van apotheek tot supermarkt, van nieuwbouw tot renovatie, van klein tot heel groot. Met onze jarenlange ervaring weten we voor wie we bouwen: voor u, maar in de eerste plaats voor uw klant.

Bouwen voor een dynamische sector

De retailwereld is volop in beweging. Meer dan ooit gaat winkelen om beleven. Dat begint met een toegankelijk winkelpand met uitstraling. En een bouwpartner die de retail kent en begrijpt. Met een vast team van vakmensen werkt Lowik Bouw aan uw en ons doel: de optimale winkelbeleving voor uw klant.

Samen werken aan uw nieuwe zaak

Het bouwen of verbouwen van uw winkel is voor u geen dagelijks werk. Maar wel voor Lowik Bouw! Naast volledig nieuwe winkelpanden is Lowik Bouw ook uw partner voor uitbreiding, verbouwing, renovatie of nieuwe winkelinrichting. Met een strakke planning en een gestroomlijnd bouwproces zorgen we ervoor dat u de deuren van uw nieuwe zaak op de afgesproken datum kunt openen. Een winkel om trots op te zijn!

Onze vaste waarden voor de retail

  • Een vast team van vakmensen en bouwpartners, gespecialiseerd in retailbouw
  • Eén vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject
  • Inzicht in de voortgang via bouwvergaderingen en directe communicatie
  • Duidelijke en betrouwbare planning
  • Maatwerk uit eigen prefab- en timmerwerkplaats
  • Ook voor service na oplevering met een onderhoudsplan op maat

Projecten

Werk waar we trots op zijn. Bekijk hier een selectie van recent gerealiseerde projecten. Meer voorbeelden zien? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact op