Tankstations

Neem contact op

Bouwen aan mobiliteit

Lowik Bouw kan bogen op ruim veertig jaar ervaring in het bouwen van tankstations. Als geen ander weten we dan ook hoe belangrijk veiligheid, logistiek en techniek zijn voor deze branche. Maar wat we niet vergeten is dat tankstations bovenal retail-omgevingen zijn, waar klantbeleving een essentiële factor is.

Samen voor het beste resultaat

Lowik Bouw is thuis in het werken onder deze specifieke omstandigheden. We denken mee in de fase van ontwerp en voorbereiding en stippelen een realistische planning uit. Tijdens de bouw zorgen we dat de samenwerking met installateurs en andere partners naadloos verloopt, ook als dat betekent dat we zelf even een stapje opzij moeten doen. Samen zorgen we dat we deadlines halen, zodat u op de afgesproken datum uw klanten kunt verwelkomen in een veilige en klantvriendelijke omgeving.

Speciaal voor tankstations bouwt en ontwikkelt Lowik Bouw:

  • Luifels
  • Shops
  • Overige bouwkundige delen
  • Vloeistofdichte vloeren

Veiligheid boven alles

Lowik Bouw werkt volgens de laatste veiligheidseisen voor het werken in de petrochemische branche. Onze gecertificeerde medewerkers hebben een ruime ervaring in het werken in deze complexe sector.

Projecten

Werk waar we trots op zijn. Bekijk hier een selectie van recent gerealiseerde projecten. Meer voorbeelden zien? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact op