Woningbouw

Neem contact op

Thuis in woningbouw

Lowik Bouw heeft veel ervaring in de grotere woningbouwprojecten, in samenwerking met woningbouwcorporaties en beleggers. Maar met evenveel plezier bouwen we, in nauw overleg met particuliere opdrachtgevers, een woning, villa of landhuis.

Appartementen

Gestapelde woningbouw is onze kracht. Solide appartementencomplexen die we realiseren in een vlot en efficiënt bouwproces, met communicatie via korte lijnen. De belangrijkste disciplines hebben we zelf in huis, van calculatie via werkvoorbereiding tot planning en uitvoering. Voor andere specifieke werkzaamheden schakelen we betrouwbare partners in, zoals architecten, installateurs en loodgieters.

Particuliere woningbouw

Lowik Bouw is uw partij voor het bouwen van unieke vrijstaande woningen. We stellen samen een bouwplan op en zorgen dat het resultaat recht doet aan het ontwerp. Want ook bij het bouwen van uw droomwoning ervaart u met Lowik Bouw de voordelen van een ervaren, betrouwbare en flexibele partner in de bouw.

Projecten

Werk waar we trots op zijn. Bekijk hier een selectie van recent gerealiseerde projecten. Meer voorbeelden zien? Neem contact met ons op!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Neem contact op