Certificaten

Lowik Bouw is ISO 9001, VCA**, FSC® en PEFC gecertificeerd. Hiermee laten we zien dat we bij het uitvoeren van werkzaamheden streven naar een hoge kwaliteit en dat veilig en gezond werken en de zorg voor het milieu bij Lowik Bouw van groot belang is. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Door te werken volgens de eisen in de VCA en de ARBO wetgeving, kunnen onze medewerkers goed opgeleid en veilig werken met de onder andere de juiste gereedschappen en (persoonlijke) beschermingsmiddelen. Hierdoor is het mogelijk het ziekteverzuim laag te houden en ongevallen te voorkomen, wat voor u als klant alleen maar voordelen met zich meebrengt. Naast de eisen vanuit de VCA, is Lowik Bouw ingericht volgens de principes en eisen vanuit de norm ISO 9001. In het kader van deze norm is een kwaliteitssysteem aanwezig welke de basis vormt voor het leveren van een hoge kwaliteit. Dit betekent voor ons het voldoen aan zowel de eisen en verwachtingen van onze klanten als onze eigen eisen en continu bezig zijn met het verbeteren en professionaliseren van onze organisatie en dienstverlening.

Om duurzaam bosbeheer te stimuleren heeft Lowik Bouw FSC® en PEFC certificaten behaald. Hiermee kunnen we tevens voldoen aan de vraag van opdrachtgevers om een duurzaam pand op te leveren.

 

SBIB Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB) registreert bouwbedrijven die een bedrijfscode hebben ingevoerd conform het SBIB-model. Bedrijven met een SBIB-keurmerk gedragen zich zorgvuldig, integer en maatschappelijk verantwoord. Lowik Bouw hanteert een bedrijfscode conform het SBIB-model en de directie en medewerkers hebben zich geconformeerd aan deze bedrijfscode. Lowik Bouw is opgenomen in het openbare register van de SBIB.

 

 

 

 

Neem contact op