Het bedrijf

Lowik Bouw is een middelgroot bouwbedrijf. Vanuit Almelo realiseren we bouwprojecten in heel Nederland, België en Duitsland. We zijn sterk in utiliteitsbouw, retail en betonbouw. Maar ook tankstations, woningbouw, onderhoud, renovatie, winkelombouw en restauratie behoren tot onze specialiteiten.

Voordat u met onze bouwers te maken krijgt, ontmoet u zeker enkele mensen uit het managementteam dat bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers. Wij stellen ze graag aan u voor:

  • Jan Schuldink, directeur
  • Maarten Bult, financieel directeur
  • Theo Elshuis, hoofd calculatie
  • Gerrit Jan Kolhoop, projectleider
  • Peter Wesselink, projectleider

Als voorzitter van het managementteam is Jan Schuldink tezamen met de leden van het managementteam verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Lowik Bouw.

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom stellen we voor ieder project een projectleider aan. Deze is het centrale aanspreekpunt voor de klant. Hij heeft de leiding over het projectteam waarin een uitvoerder, een werkvoorbereider en een calculator plaats hebben. We streven naar optimale kwaliteit en een zo kort mogelijke doorlooptijd. Hiervoor hebben we de beschikking over een eigen prefab-werkplaats. Zo kan de bouw altijd en onder ideale omstandigheden doorgaan. Ook maken we gebruik van innovaties als digitale maatvoering en een slim bekistingsysteem ‘Paschal’ voor betonwerk. Lowik Bouw beschikt over alle benodigde certificaten, waaronder ISO 9001, VCA**, FSC® en PEFC.