Nieuwbouw bedrijfspand Kees Smit

Kees Smit, nieuwbouw kantoren, Almelo

U wilt de nieuwbouw van uw bedrijfspand zo snel mogelijk gerealiseerd hebben zodat u de deuren weer kunt openen voor klanten. Bouwen met een strakke planning kunt u met een gerust hart aan Löwik Bouw overlaten. Of het nu gaat om een nieuwbouw bedrijfspand, een verbouwing, renovatie of uitbreiding van uw winkelpand of een nieuwe winkelinrichting.

Renovatie tuinmeubelzaak Kees Smit

Löwik Bouw heeft meer dan 80 jaar ervaring in de utiliteistbouw. Een van de nieuwbouw bedrijfspanden die we gedurende die periode gerealiseerd hebben, was de uitbreiding van de showroom van Kees Smit in Almelo. We hebben de tuinmeubelzaak fors uitgebreid met 4600m2. Het bestaande bedrijfspand van 4750m2 hebben we gerenoveerd. Zo hebben we in het bestaande pand de dakconstructie vervangen. De uitvoering hiervan is gefaseerd uitgevoerd om de onderliggende, in gebruik zijnde kantoren en callcenters waterdicht te houden. De buitenkant van het bestaande pand hebben we een nieuw jasje gegeven, in dezelfde stijl als de nieuwbouw uitbreiding van het bedrijfspand.

Nieuwbouw bedrijfspand

Tegelijkertijd met de renovatie zijn we begonnen met de nieuwbouw aan het bestaande bedrijfspand. We hebben een nieuwe verdiepingsvloer aangebracht met een personenlift en een goederenlift. De twee verdiepingen van het nieuwbouw bedrijfspand zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling. Ook hebben we een mooie, brede trap aangebracht die toegang verschaft tot de showroom.

Meer informatie