Nieuwbouw hotel de Bonte Wever

De Bonte Wever Assen

Nieuwbouw hotel De Bonte Wever

De nieuwbouw van het viersterrenhotel De Bonte Wever omvatte 80 nieuwe hotelkamers, waaronder een aantal prachtige Deluxe kamers. Naast de nieuwe hotelkamers realiseert Löwik Bouw ook de verdere nieuwbouw van het hotel. Deze tweede fase van de uitbreiding bestaat uit 2 extra restaurants en een Grand Café, een nieuwe zakelijke entree en meerdere zalen voor vergaderingen, congressen en andere evenementen. Met de nieuwbouw beoogt het hotel in de toekomst meer zakelijke klanten te trekken.

Strakke planning erg belangrijk

Löwik Bouw heeft meer dan 80 jaar ervaring in utiliteitsbouw. Een van de duizenden bouwprojecten die we in die tijd gerealiseerd hebben, was de uitbreiding van De Bonte Wever. Bij de nieuwbouw van dit hotel in Assen was de tijdsdruk extreem hoog. De uitbreiding moest opgeleverd worden voordat het TT Festival op 21 juni 2017 zou beginnen. Löwik Bouw heeft ervoor gezorgd dat de eerste gasten volgens planning ontvangen konden worden. Het hotel was het hele weekend volledig volgeboekt.

Bij het uitbreiden van hotels mag geen tijd verloren gaan. Hotels willen de extra kamers zo snel mogelijk in gebruik kunnen nemen. Löwik Bouw stelt samen met u een planning op en we houden ons daaraan. Op deze manier bent u zeker van dat u uw hotel op tijd kunt openen voor uw gasten.

Meer informatie