Löwik Bouw Renovatie en onderhoud

Renovatie en Restauratie

Löwik Bouw heeft van oudsher veel ervaring met de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Wij realiseerden tal van bouwkundige renovatiewerken voor onder meer woningcorporaties en overheden. Van het renoveren van complete woonwijken tot de restauratie van kerken. Met zeer veel oog voor detail en een hoge mate van vakmanschap ziet Löwik bouw in elke renovatie of restauratie een uitdaging. Wij beheersen het vaak specialistische renovatie- en restauratiewerk tot in de puntjes. Het sociale aspect van de onderhoudswerkzaamheden speelt hierbij een belangrijke rol.

Bouwkundig Onderhoud

Het bouwkundig onderhoud van uw woning, bedrijfspand of gebouw is van essentieel belang voor een langdurig bestaan. Löwik Bouw is uw sterke partner voor de lange termijn onderhoudswerkzaamheden van uw vastgoed. Samen met u stellen we een meerjarenplanning op waarin de onderhoudswerkzaamheden voor lange tijd zijn vastgelegd.

Onderhoudswerkzaamheden en Duurzaam Renoveren

De bouwkundig renovatie-, restauratie- en onderhoudswerkzaamheden worden met een hoge kwaliteit uitgevoerd. Löwik Bouw is een financieel gezond bedrijf met een ISO 9001 en een VCA** certificering. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons voorop en we zijn aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid. Bij ons bent u verzekerd van een goed resultaat van de renovatie of restauratie van uw bedrijfspand.

Contact Löwik Bouw Renovatie & Onderhoud

Wat Löwik Bouw voor u kan betekenen willen we graag met u bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak en we bekijken samen met u wat de renovatie, restauratie of onderhoudsmogelijkheden zijn.

Projecten

Alle projecten

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Contact Löwik Bouw

  • Bezoekadres
  • Bedrijvenpark Twente 125
  • 7602 KE Almelo
  • (0546) 861 465

Renovatie en Onderhoud referenties