Löwik Bouw Retail

Nieuwbouw Winkel

Werken in de retail vraagt discipline en een gedegen planning. Iets dat Löwik Bouw zich eigen heeft gemaakt in de loop der jaren. Of het nu gaat om een klein winkelpandje of de nieuwbouw van een grote supermarkt, apotheek of gezondheidscentrum. U wilt de retailbouw zo snel mogelijk gerealiseerd hebben om uw deuren weer te openen voor publiek. Naast een strakke planning geven we u goed advies en inzicht in de planning en kosten van retailbouw. Wij zorgen dat u trots bent op het resultaat.

Verbouwing Winkel

Een uitbreiding van uw winkelpand, een verbouwing, renovatie of een nieuwe winkelinrichting kunt u ook aan Löwik Bouw overlaten. Met een vast team van medewerkers die kennis hebben van retailbouw realiseren wij voor u elk gewenst resultaat. Löwik Bouw beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats waar alle retailbouwprojecten voorbereid kunnen worden. Zo blijft de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd. Naast retailbouw kunnen wij ook het onderhoud van uw winkelpand voor u realiseren. Wij stellen samen met u een planning op en houden ons daaraan. Op deze manier bent u zeker van kwaliteit en een passende uitstraling.

Retailbouw van Apotheek tot Supermarkt

Wij werken met een vast team voor uw retailbouw of de verbouw van uw winkel. U heeft dus één aanspreekpunt en een vast team van vakmannen die bij u aan de slag gaan. Dit zorgt voor korte lijnen in de communicatie wat het resultaat ten goede komt.

Contact Löwik Retailbouw

Wilt u weten wat Löwik Retailbouw voor uw winkel kan betekenen, neemt u dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek om een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Projecten

Alle projecten

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Contact Löwik Bouw

  • Bezoekadres
  • Bedrijvenpark Twente 125
  • 7602 KE Almelo
  • (0546) 861 465

Retail referenties