Löwik Bouw Retail

Nieuwbouw Winkel

Werken in de retail vraagt discipline en een gedegen planning. Iets dat Löwik Bouw zich eigen heeft gemaakt in de loop der jaren. Of het nu gaat om een klein winkelpandje of de nieuwbouw van een grote supermarkt, apotheek of gezondheidscentrum. U wilt zo snel mogelijk de nieuwbouw gerealiseerd hebben om uw deuren weer te openen voor publiek. Naast een strakke planning geven we u een goed advies en inzicht in de planning en kosten. Wij zorgen dat u trots bent op het resultaat.

Verbouwing Winkel

Een uitbreiding van uw winkelpand, een verbouwing, renovatie of een nieuwe winkelinrichting kunt u ook aan Löwik Bouw overlaten. Met een vast team van medewerkers die kennis hebben van deze branche realiseren wij voor u elk gewenst resultaat. Löwik Bouw beschikt over een eigen machinale timmer werkplaats waar alle projecten voorbereid kunnen worden, zodat de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. Ook het onderhoud van uw pand kunnen wij voor u realiseren. Wij stellen samen met u een planning op en houden ons daaraan. Op deze manier bent u gewaarborgd van kwaliteit en een passende uitstraling.

Bouw van Winkel, Apotheek tot Supermarkt

Wij werken met een vast team voor uw bouw of verbouw. U heeft dus één aanspreekpunt en een vast team van vakmannen die bij u aan de slag gaan. Dit zorgt voor korte lijnen in de communicatie dat het resultaat ten goede komt.

Contact Löwik Bouw Winkels

Voor meer informatie van wat Löwik Bouw voor uw winkel kan betekenen neemt u dan contact met ons op. We plannen graag een gesprek om een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Projecten

Alle projecten

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Contact Löwik Bouw

  • Bezoekadres
  • Ootmarsumsestraat 87
  • 7602 JS Almelo
  • (0546) 861 465

Retail referenties