Löwik Bouw Tankstations

Bouw Tankstation

Het bouwen van een tankstation vraagt veel specialisme. Löwik Bouw heeft reeds jaren voor diverse oliemaatschappijen en bedrijven in de automotivebranche bijzondere projecten in de petrochemie gerealiseerd. Van tankstations tot winkelshops tot complete wasstraten. En van nieuwbouw tot verbouw van bestaande petrochemische projecten. We stellen samen met u een passende planning op, waardoor de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd blijft.

Onderhoud Tankstation

Met meer dan 80 jaar ervaring in de nieuwbouw en verbouw van panden is ook het onderhoud daarvan onderdeel geworden van onze diensten. Uiteraard beschikt Löwik Bouw over de nodige specialistische kennis voor het onderhoud van uw tankstation en/of wasstraat. We geven u advies en bepalen samen met u de verschillende mogelijkheden om een passend onderhoud op uw tankstation te realiseren. Op deze manier blijft uw pand er kwalitatief en representatief uitzien.

Veiligheidseisen en Voorschriften

Uiteraard zijn we tot in detail bekend met de hoge veiligheidseisen en voorschriften die gelden in deze branche. De complexiteit in deze sector vereist een goede voorbereiding die u zeker aan onze gespecialiseerde medewerkers kunt overlaten. Zij zijn hier gericht op getraind en hebben alle benodigde kennis en ervaring, zodat u kunt vertrouwen op een perfect resultaat.

Contact Löwik Bouw Tankstations

Voor een passende offerte op maat in deze specialistische branche maken we graag een afspraak met u. Neemt u contact op met ons, dan komen we bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Projecten

Alle projecten

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Contact Löwik Bouw

  • Bezoekadres
  • Bedrijvenpark Twente 125
  • 7602 KE Almelo
  • (0546) 861 465

Tankstations referenties