Löwik Utiliteitsbouw

Nieuwbouw, Renovatie en Verbouw

Löwik Bouw is dé specialist op het gebied van utiliteitsbouw. Of het nu gaat om de nieuwbouw, verbouw of renovatie van een bedrijfshal, kantoorpand, sporthal, school of (auto) wasstraat. Löwik Bouw staat garant voor een mooi, duurzaam en waardevast resultaat. Met ruim 80 jaar ervaring in utiliteitsbouw, meer dan 5000 gerealiseerde bouwprojecten en goed opgeleide en enthousiaste medewerkers, wordt elke nieuwbouw tot een perfect resultaat afgerond. Löwik Bouw werkt met de modernste technieken voor utiliteitsbouw, zoals LEAN en BIM. Daardoor is elke denkbare bouwvorm zuiver en snel toepasbaar.

Onderhoud Panden

Naast utiliteitsbouw is Löwik Bouw ook uw partner op het gebied van het onderhoud van uw bedrijfshal, kantoorpand, sporthal, school of (auto)wasstraat. Wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats en een eigen onderhoudsdienst. Gebr. Löwik waarborgt continuïteit tijdens het onderhoud aan uw pand. Wij bieden vakmanschap, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

LEAN & BIM

Wij staan garant voor een juiste planning van uw utiliteitsbouw. Wij hanteren de tot in detail gestelde eisen en houden rekening met de processen die in uw nieuwbouw pand gaan plaatsvinden. Zo werken we volgens de LEAN methode, zijn de meeste grote projecten volgens Design en Build en zijn onze projecten op BIM gebaseerd. We denken met u mee en leveren het pand turnkey aan u op.

Contact Löwik Utiliteitsbouw

Met de jarenlange ervaring en op maat aangeboden werkwijze levert Löwik Utiliteitsbouw u een hoge mate van kwaliteit en een altijd scherpe prijs. Na de inventarisatie van uw bouwplannen stelt Löwik Utiliteitsbouw u graag een nauwkeurige begroting op. Neem vandaag nog contact op, we helpen u snel.

Projecten

Alle projecten

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Contact Löwik Bouw

  • Bezoekadres
  • Bedrijvenpark Twente 125
  • 7602 KE Almelo
  • (0546) 861 465

Utiliteitsbouw referenties