Löwik Woningbouw

Nieuwbouw woning en appartementenbouw

Löwik Bouw heeft veel ervaring in de grotere woningbouwprojecten, vaak gecombineerd met winkel- en kantoorunits. De samenwerking met woningbouwcorporaties en beleggers is altijd optimaal en gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Maar met evenveel plezier bouwen we, in nauw overleg met particuliere opdrachtgevers, een woning, villa of landhuis.

Uitbreiding woning

Bij Löwik Bouw kunt u niet alleen terecht voor de nieuwbouw van een complete woning of een appartementencomplex. Naast woningbouw is Löwik Bouw ook het juiste adres voor de uitbreiding van uw woning, een aanbouw of uitbouw. Ook als het gaat om het bouwen van een serre, het plaatsen van een dakkapel of een erker aan uw huis, Löwik Bouw staat garant voor kwaliteit en een mooi resultaat.

Bouwplan

Voor woningbouw heeft Löwik Bouw alle disciplines zelf in huis. Van calculatie tot werkvoorbereiding, planning en uitvoering. De communicatielijnen zijn daardoor heel kort. We werken met een vast team van ervaren en betrokken medewerkers en zorgen dat uw bouwwensen tot in detail worden uitgevoerd. Löwik Bouw werkt nauw samen met betrouwbare partners, zoals architecten, installateurs en loodgieters. In deze ketensamenwerking bekijken we samen met u de situatie en stellen een bouwplan op. Op deze manier bent u van alles goed op de hoogte en kunt u de woningbouw op de voet volgen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de woningbouw turnkey op te laten leveren. In dat geval regelen we alles voor u. U krijgt de sleutel op het moment dat we vooraf met u bepaald hebben.

Contact Löwik Woningbouw

Löwik Bouw is een echt Twents bedrijf dat servicegericht werkt door heel Nederland. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe woning of verbouwing, neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak om u een passend voorstel te doen.

Projecten

Alle projecten

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Contact Löwik Bouw

  • Bezoekadres
  • Bedrijvenpark Twente 125
  • 7602 KE Almelo
  • (0546) 861 465

Woningbouw referenties